La programació cultural de Estiu Festiu, que organitza a l’estiu l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, prosseguirà diumenge que ve 22 d’agost, a les 22 hores, amb l’espectacle de dansa espanyola ‘Pinceladas’, a càrrec de la Companyia Espanya Brava. Una proposta per a tots els públics, encara que especialment per als amants del flamenc, ha informat el regidor de Cultura, Manuel Casado.

A escassos metres de la riba de la mar, en la zona del Ancla de l’Albir, la Companyia Espanya Brava oferirà aquest diumenge l’espectacle de dansa espanyola i flamenc ‘Pinzellades’. Artistes amb moltíssima experiència i un variat repertori fusió, tan animat com divertit, on la passió, elegància i bellesa del cos de ball traspassa els escenaris per a mesclar-se amb el públic, una part important del xou.

L’entrada és gratuïta. El regidor de Cultura recorda a la ciutadania que, com tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament limitat, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.