El Museu de Aguas, en el barri antic d’Alacant, ha acollit aquest diumenge un concert de jazz del grup “Agustic Band”. La proposta musical ha sigut rebuda amb gran expectació per part de la ciutadania, amb totes les entrades esgotades des de fa dies per a gaudir de temes clàssics del blues i jazz interpretats per aquesta banda acústica nascuda a Alacant en 2006.

Els components de “Agustic Band”, Cintia Mateo (veu), Ariel Campos (guitarra), Héctor Volpe (contrabaix) i Tano Lleó (percussió), han triat en aquesta ocasió les instal·lacions del Museu d’Aigües, per a una proposta musical de gran sensibilitat. El Museu d’Aigües d’Alacant s’ha convertit en un espai alternatiu en el qual l’experiència musical dels assistents s’ha vist enriquida gràcies la morfologia de la sala.

Organitzat per Aguas de Alicante, dins de la seua Agenda Cultural de tardor, aquest concert s’inclou també dins de “Cultura en Barris”, una iniciativa impulsada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, al costat d’Aguas.

Espai de conscienciació mediambiental i implicació social

El Museu de Aguas va ser inaugurat en 2009 amb l’objectiu de descobrir al ciutadà i al visitant la influència de l’aigua en la història de la ciutat, però s’ha convertit també des de fa un temps en un espai cultural de referència per a acollir altres projectes oberts a la ciutadania d’Alacant i impulsats per la companyia, en col·laboració amb diferents organitzacions i institucions.

Al costat d’això, acull a més esdeveniments de marcat caràcter social, com la recent presentació de resultats anuals de la Càtedra d’Inclusió Social APSA, UA i Aguas de Alicante.