Més de 150 persones amb discapacitat intel·lectual de diferents associacions espanyoles han participat en el concurs de dibuixos i desitjos nadalencs “Construint un Nadal Inimaginable” organitzat per APSA i Aigües d’Alacant.
El lliurament de premis ha tingut lloc a en el Museu d’Aguas d’Alicsnte davant la presència d’un nodrit grup de participants de totes les edats i de la connexió en streaming amb els guanyadors de la categoria de desitjos nadalencs, usuaris de l’Associació Afanias de Castelló.
Durant l’esdeveniment, Pilar Oliva, vicepresidenta de APSA ha posat l’accent en l’èxit de participació i en la pluralitat d’edats, orígens i grau d’afectació dels concursants així com en l’emotivitat d’algunes de les obres rebudes.
Aguss de Alicante dins del seu compromís social, organitza aquest concurs amb el doble objectiu de fomentar les activitats creatives i potenciar la consciència mediambiental entre les persones amb discapacitat intel·lectual, segons ha declarat Javier Díez, director general de la companyia.
A més al llarg del matí, persones usuàries de APSA han participat en visites guiades al Museu d’Aigües d’Alacant per a conéixer de primera mà les instal·lacions i la importància de l’aigua al llarg de la història.