S’ha procedit, per part de l’alcalde Benjamí Soler, la regidora de joventut Adriana Paredes i el Regidor d’Infraestructures i membre del jurat, Alfred Botella, a fer lliurament dels premis del “XVI Concurs de Literatura Jove: relat breu i poesia”. El concurs estava destinat a joves que estigueren empadronats en la Comunitat Valenciana, i les bases establien dues categories que anaven compreses des dels dotze anys fins als díhuit i l’altra dels dènou als trenta d’edat.

El primer premi de 300 euros de la categoria A de relat breu ha recaigut en Lucia Zurita De Busts amb el seu treball ‘Jo Mateix’ mentre que el segon premi d’aquesta categoria, valorat en 150€, ha recaigut sobre Philip Coveney Tong pel seu relat ‘Changes’. El primer premi de 300 euros de la categoria B de relat breu ha recaigut en Irema Durán i López per l’obra ‘Jugant a ser humans’ i el segon premi, valorat en 150€, ha recaigut sobre l’obra ‘Tot el temps del món’ de Paloma Planelles Baeza.

En la Categoria A de Poesia el primer premi, valorat en 300€, ha sigut atorgat a Paloma Pelegrí Torregrosa per ‘Moments’. Mentre que el 2n Premi, valorat en 150€ ha anat a parar al poema ‘Front Unit’ de Blanca Fernández Soriano. En la Categoria B de Poesia els guardons han anat destinats a ‘Qüestions i altres romanços’ de Juan Caselles Miraque ha rebut el primer premi i ‘Faccions’ d’Inés Planelles Alemany que ha rebut el segon premi.