Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia

Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia

Vorejant la celebració del Dia de les Biblioteques (24 d’octubre), el diumenge es va fer públic el nom del guanyador del V Premi de Narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2022, en un acte celebrat a l’auditori del Centre Social de Dénia. El premiat d’esta cinquena edició és Llorenç Capdevila Roure amb l’obra La revolta dels pollastres, un llibre molt divertit, on ens demostra que la unió fa la força.
El premi, organitzat per l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial, i coordinat per la Biblioteca Pública de Dénia, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.
En la gala de lliurament del premi, l’alcalde, Vicent Grimalt, acompanyat del regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, i de l’editora d’Andana Editorial, Llúcia Casanova, van entregar el guardó del premi, realitzat pels usuaris del TAPIS Dénia. En l’acte s’ha presentat també l’edició de l’obra guanyadora, La revolta dels pollastres, il·lustrada per Robert Garcia.
La gala ha finalitzat amb la representació de l’obra de teatre Paraules a les butxaques, de la companyia Los Combi.
El jurat de la cinquena edició ha estat compost per dos representants de l’Ajuntament de Dénia, Llúcia Signes Mata i Mar Reus Bas, dos d’Andana Editorial, Ricard Peris i Llúcia Casanova, i l’especialista en literatura infantil Francesc Gisbert. S’hi han presentat al concurs d’enguany un total d’11 obres.
El Premi de Narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia està obert a tots els escriptors, qualsevol que siga la seua nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys). En la 1a edició del premi (2018) l’obra guanyadora va ser L’illa dels records, de Marta Julià Satorra. La segona (2019) la va guanyar L’illa infinita, de Muriel Villanueva, quedant deserta l’edició de 2020. La quarta edició (2021) el premi va ser per a Les aventures de Diània, de Francesc Gisbert.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X