Des de la primera nota fins a l’últim sospir, West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és unànimement reconeguda com una de les millors en la història dels musicals. El text d’Arthur Laurens continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d’honor en la llegenda del ball contemporani. De la seua mà, la més gran història d’amor pren els carrers de Nova York per a convertir-se en un de les fites del teatre musical de tots els temps.

Representat ininterrompudament a tot el món des de la seua estrena en 1957, West Side Story ha sigut guardonat amb tots els premis existents en l’àmbit del teatre musical, al llarg de les seues moltes reposicions i reestrenos.

La seua banda sonora és l’enregistrament que més setmanes ha romàs en el número 1 de la llista d’àlbums més venuts al llarg de la història (Billboard, 54 setmanes, seguit de Michael Jackson, amb Thriller, 37 setmanes), amb cançons mítiques com “María”, “Amèrica” o “Tonight”, entre altres.

Ara, produït per SOM Produeix, s’estrena per primera vegada a Espanya la versió original

Arthur Laurens transporta el «Romeo i Julieta» de Shakespeare a la ciutat de Nova York durant l’estiu de 1957, on dos enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els Jets i els Sharks.. La seua lluita per sobreviure en un ambient d’odi i violència es transforma en una de les històries més belles del teatre musical.

PASSES

Dijous 26 a les 20.30 h

Divendres 27 a les 18 i a les 22 h

Dissabte 28 a les 18 i a les 22 h

Diumenge 29 a les 17 i a les 20.30 h

PREUS:

Pati i Club: 65 €

Llotja correguda: 58 €

Amfiteatre: 48 €

Preu reduït en les funcions del dijous 26 i diumenge 29 (20.30 h)

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h