La Diputació d’Alacant ha inaugurat una nova proposta expositiva, ‘Vidas encontradas: de cuerpos y almas’, a càrrec de l’artista Virginia Manero. La mostra, que es pot visitar fins al pròxim 29 de novembre a la Sala d’Exposicions del Palau Provincial, inclou més d’una vintena d’obres en diferents formats.

La mostra ofereix creacions fruit del reciclatge d’elements i la unió d’objectes quotidians amb icones de l’art que l’autora extrau del context perquè van ser creats per a convertir-los en una nova obra amb històries, sentiments i funcionalitats diferents per a les quals van ser creades en origen.

En paraules de la pròpia creadora, la intenció del seu projecte és “plasmar en una imatge un instant viscut dels meus records o imaginat en els meus somnis”. I aqueix objectiu l’aconsegueix basant-se sobretot en el collage que, a més d’una tècnica, per a l’artista suposa un mitjà i una forma d’expressió.

Manero és llicenciada en Belles arts i la seua obra s’ha vist premiada en dues ocasions amb l’esment d’honor. A més, ha dut a terme nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives, en destacades seus culturals de Madrid. Ara, en el Palau Provincial es podrà contemplar aquesta selecció composta per vint-i-cinc peces de diferents formats, realitzades en tècnica mixta i collage sobre fusta.