L’obra ‘El último que apague la luz’, escrita i dirigida per Antonio Ozores, arriba aquest dissabte al Gran Teatre d’Elx. La representació, protagonitzada per Emma Ozores i Alfonso Delgado, compte les històries d’un matrimoni ancià que descobreix la infidelitat de la seua parella als 80 anys, les reaccions d’uns pares primerizos o com les parelles intenten véncer a la monotonia. L’obra es podrà gaudir el dissabte, a les 20.00 hores, i el diumenge, a les 19.00 hores, amb les entrades disponibles a 14, 16 i 18 euros.

Quant a la música en viu, el vibrafonista valencià Arturo Serra actuarà el dissabte a La Llotja a partir de les 20.30 hores. La trajectòria de l’artista està més que reconeguda després de la seua àmplia formació musical, les seues participacions en festivals de jazz com els de Iibiza, Logronyo i Màlaga, i els seus diferents premis guanyats.

Mentre que, per a tota la família, el dissabte i el diumenge a les 12.00 hores, a la sala La Tramoia amb entrada gratuïta prèvia reserva, podran gaudir del laboratori cromàtic per a donar curs a la creativitat en els més xicotets i també en els majors de la casa.

Arturo Serra
Arturo Serra