La companyia teatral Maror Produccions representa al Paranimf l’obra Porta’m al bosc, demà dimecres, 27 de març, a les 20 hores, com a part de la programació cultural ACUA. Amb direcció de Mercè Vila Godoy, l’obra de l’autor Joan Ramon Gironès proposa una reflexió sobre el bullying en la societat actual, amb un argument centrat en la relació entre víctima i assetjat i la seua evolució amb el pas dels anys. Les entrades tenen un preu de cinc euros, ja disponibles en la Llibreria Compàs del campus, i en la taquilla del Paranimf, una hora abans del començament.

 Porta’m al bosc

Ricard i Ester van estudiar junts a l’institut. Ester no ha oblidat mai el martiri que li van fer viure Ricard i els seus amics, però sobretot Ricard. Al cap dels anys, Ester es converteix en mestra i descobreix, en una reunió de pares, que té a classe el fill de Ricard. A partir d’aquest moment, l’obra es planteja si és possible que un adult arribe a superar les seqüeles del bullying: Els assetjadors continuen sent-ho tota la vida? Què passa quan, al cap dels anys, es retroben víctima i assetjador?

 Maror Produccions

Maror Produccions és una productora teatral creada el 2015 a la ciutat d’Alacant. Es va iniciar amb un text de Jordi Galceran, El crèdit, dirigit per Sergi Belbel i interpretat per Tomàs Mestre i Joan Miquel Reig. Com a segona producció aposta de nou per un text d’un autor contemporani i novell. Porta’m al bosc, de Joan Ramon Gironès, té tots els ingredients per a atrapar un públic tant adolescent com adult. Un text potent, molt ben bastit i actual que està basat en el bullying.

 L’autor: Joan Ramon Gironès

Joan Ramon Gironès Manich (Arenys de Mar, 1980) és llicenciat en Comunicació Audiovisual, diplomat en Estudis Avançats (DEA) en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Escriptura per a Cinema i Televisió per la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor d’Acció! (finalista dels premis AV-FAD de Disseny pel projecte de sèrie d’animació per a adults 2002) i de la telesèrie El carrer de casa (premi de Comunicació de la Diputació de Barcelona 2002). Autor del conte «Desitja’m sort» (finalista al Premi de Contes Emili Teixidor 2003) i de la narració Un pis per a ella sola (menció honorífica del jurat en el Premi de Novel·la Curta Mn. Romà Comamala 2004), el 2008 funda la companyia teatral Los Genios Locos. Debuta amb Institufrènia! (finalista en el Concurs de Teatre de Tàrrega 2008). En la Nau Ivanow va estrenar No te cases con Roberto (2011), seleccionada en la Mostra de Teatre de Barcelona i en la Mostra de Teatre de l’Alcora. El 2014 rep una beca de residència i creació per la Farinera del Clot (Barcelona) i estrena el drama d’intriga La nit ens atrapa (Premi Ciutat de Sagunt de Teatre 2015). Les seus dues últimes obres, Tot és negre (2016) i Porta’m al bosc (2017), han participat en la Mostra de Teatre de Barcelona. Amb Porta’m al bosc, a més, guanya per segona vegada el premi Ciutat de Sagunt de Teatre i queda finalista en el XLI Premi Born