Per a tancar el mes d’octubre la Sala Euterpe ens porta una setmana plena d’esdeveniments dels més variat, teatre d’improvisació, música en valencià i rock d’autor.
El dijous 27 d’octubre a les 20:58h podràs gaudir del teatre d’improvisació de la companyia “Como diciendo teatro” amb el seu espectacle Melmelada de Impro, és aquesta ocasió amb Dani Bravo com a convidat.
El divendres 28 a les 22h l’escenari de Euterpe rebrà el segon concert del Circuit Viu!, organitzat per l’associació de Salas privades de concerts de la Comunitat Valenciana “En viu!”. L’encarregada de realitzar aquest concert serà la cantautora Kela. Aquest projecte és el resultat de la curiositat que vol traspassar els estàndards de la cançó d’autor i anar més enllà. Aquesta artista troba en la música una via fonamental per a expressar-se i viure, transformant les experiències en versos i cançons.
Després d’anys fent versions i cançons pròpies amb la seua guitarra acústica, s’aventura a fer un pas més, abandona la seua faceta de metgessa i s’endinsa de ple en la indústria musical amb el seu àlbum debut que fusiona l’arrel més íntima de la cançó d’autor amb l’electricitat de la música electrònica. Actualment es troba presentant el seu primer disc “El Mirall”.

El diumenge 30 a les 19:30h, el cantautor gadità Fran Mariscal tancarà el mes d’octubre en Sala Euterpe. Aquest vegada arriba per a presentar el seu últim disc “Salvatgement fràgil”. La seua veu esquinçada i les seues composicions brillants prometen crear una vesprada de màgia que no et pots perdre.
Les entrades per a tots els esdeveniments estan disponibles en www.salaeuterpe.com i a la sala.

Programa

Melmelada de Impro amb Dani Bravo

· Jueves 27 d’octubre

· Horari: 20:58h

· Entrades a 7€ anticipades i 10€ en taquilla

KELA (Circuit Viu!)

· Divendres 28 d’octubre

· Horari: 22:00h

· Entrades a 5€ anticipades i 8€ en taquilla

FRAN MARISCAL

· Diumenge 30 d’octubre

· Horari: 19:30h

· Entrades a 10€ anticipades i 15€ en taquilla

· Menors de 12 anys gratis acompanyats de la seua mare, pare o tutors legals.