La llegendària actriu Lola Herrera torna a l’Auditori de La Nucia amb l’obra “Addictes”, en la nova programació 2022-2023, que comptarà amb el Ballet Clàssic de Cuba que interpretarà “El Cascanueces”. També passaran per l’escenari nuciero el polifacètic violinista Ara Malikian i les bandes de pop rock La Ben Volguda, Els Secrets, Tam Tam Go, Tennesse, Xiqueta Daconte o Rafa Sánchez de la Unió i Josemi Carmona de Ketama. Hi haurà espai també per als tributs com el de Mecano “Filla de la Lluna” o “History of Rock 2” i per a l’IX Festival de Curts de La Nucia.
S’ha presentat la nova programació l’Auditori de la Mediterrània de La Nucia per a aquesta temporada 2022-2023, amb 20 actuacions programades, des d’octubre de 2022 fins a març de 2023, de les quals el 50% seran gratuïtes.
La presentació de la nova programació ha comptat amb la presència Pedro Lloret, regidor de Cultura i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia.
Millor Teatre Nacional amb Lola Herrera
La gran actriu Lola Herrera actuarà en l’Auditori de La Nucia el 29 d’octubre, com a protagonista de l’obra “Addictes”, on també participen les actrius Ana Labordeta i Lola Baldrich Després de triomfar a Madrid “Addictes” iniciarà a La Nucia la seua gira pels principals teatres d’Espanya. Serà la cinquena actuació de Lola Herrera en l’Auditori de La Nucia: “Sis Classes de ball en sis setmanes” en 2009, “Volguda Matilde” en 2011, “La velocitat de la tardor” en 2017 i “Cinc Hores amb Mario” en 2018; en les quals va esgotar les entrades.

Araa Malikian a La Nucia
Entre les actuacions musicals destaca la de Ara Malikian, qui torna a La Nucia el divendres 4 de novembre, amb una nova proposta i amb un format íntim de piano i violí. Ideal, el format per a gaudir de l’essència i la versatilitat d’aquest gran violinista, que inclou en el seu gira mundial “The Llaura Malikian World Tour” grans teatres del món com el Carnegie Hall de Nova York o el Teatre Real de Madrid.

La Ben Querida, Els Secrets, Tennesse…
La música i els grups de rock-pop actuals tenen el seu espai en la nova programació de l’Auditori de La Nucia. Aquest dissabte 15 d’octubre actuarà el grup indie “La Ben Volguda”, posteriorment passaran els llegendaris Tam Tam Go en el seu gira 30 aniversari (12 novembre) i Els Secrets (20 de novembre). El 23 de desembre Tennessee cantarà al Nadal, repassant tots els seus grans èxits. En 2023 seguiran els concerts amb Xiqueta Daconte (28 de gener), OBK (25 febrer), “De prop amb Josemi Carmona de Ketama” (18 març) i Rafa Sánchez de la Unió (25 de març).
Tot un viatge musical pel pop i el rock des dels anys 80 fins a la present dècada.

Tributs musicals
En aquesta nova temporada 2022-2023 hi haurà espai per als tributs. El dissabte 22 d’octubre “History of Rock 2” repassarà les millors cançons de rock de tots els temps amb una gran banda i una cuidada posada en escena. El dissabte 26 de novembre els espectadors recodarán les cançons de Mecano, amb la veu de Robin Torres, en la imparable gira de “Filla de la Lluna”, un homenatge al grup espanyol més famós de la història.

Ballet “El Cascanueces”
L’11 de desembre es representarà el títol més aclamat i representat a tot el món del ballet clàssic: “El Cascanieces” i ho farà el Ballet de Cuba de Laura Alonso. Així, la filla de la llegendària Alicia Alonso, Laura, debuta en l´Auditori amb la companyia Ballet de Cuba Laura Alonso creada fa 40 anys amb ballarins reconeguts internacionalment.

Música Clàssica i de banda
La música clàssica, tindrà el seu espai propi, amb la interpretació del “Rèquiem de Gabriel Fauré” (6 de novembre) amb la Banda Simfònica Municipal d’Alacant, l’Orfeó d’Alacant i diversos solistes. En el “Concert de Cap d’any” (30 de desembre) actuarà el Ensemble de la Mediterrània, vinculat l´Auditori, sota la batuta de Francisco Maestre, el segon premi en el Festival Summa Cum laude de Viena.
La música de banda tindrà el seu protagonisme en aquesta programació de l’Auditori amb els concerts de la Va unir Musical de La Nucia, per “Santa Cecilia” (3 de desembre) i per “Nadal” (22 de desembre), amb direcció de Ramón Lorente.

Festival de Curts i Musical Infantil
L’IX Festival de Curts de La Nucia on es projectaran els millors curts del panorama nacional, serà el 16 i 17 de novembre amb sessions matinals per a l’Institut de La Nucia. Com el muntatge teatral “Zero16” (24 de novembre) per a conscienciar sobre la Violència de Gènere, que tindrà sessió escolar i vespertina.
Per al públic infantil arriba a l’Auditori “Vent de l’Est, Musical homenatge a Mary Poppins” (diumenge 8 de gener), per Taules Teatre.

Entrades a la venda
Les entrades per a les actuacions de la nova programació de l’Auditori de la Mediterrània de La Nucia estan a la venda a través de dues plataformes, unes estan a la venda en el portal entradas.com (https://bit.ly/entradas-auditori-la-nucia) i altres a través del portal Instanticket https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/ , telèfon: 902 444 300 i en les taquilles del propi Auditori.
Moltes de les actuacions tenen descomptes en les entrades per a menors de 16 anys, Carnet Jove, jubilats i pensionistes i grups de més de 20 persones.