La conocidísima actriu realitza a través d’aquest espectacle un recorregut pels últims cinquanta anys de la nostra història, que és alhora, la seua pròpia sobre els escenaris. Amb música de piano en directe, ens oferirà aquest espectacle de cabaret i music hall replet de diversió, música i color.  La cita és el dissabte 17 de desembre a les 19’30 h.
T’agradaria saber com va acabar la cita entre Loles León i Jeremy Irons? Com va ser la seua trobada a Los Angeles amb Jack Nicholson? Vols descobrir com la va contractar Almodóvar per a
Mujeres al borde de un ataque de nervios’? A totes aquestes qüestions i moltes altres, trobaràs resposta en ‘Una noche con ella’, un espectacle molt entretingut en el qual l’actriu realitza un viatge exprés per la seua vida, en el qual repassa els seus moments més amargs i, abans de res, els més alegres. Un relat esguitat de cançons i replet de situacions graciosíssimes, comptades amb el característic humor de l’artista catalana.
Però, què hi ha de veritat o mentida en la història? Segons ella mateixa ha confessat, ‘Una noche con ella’ conté un huitanta per cent de realitat i, un vint per cent de ficció, però Loles mai confessarà el que és veritat i el que és mentida. És l’espectador qui ha d’esbrinar-lo des del pati de butaques. Això sí, la xica Almodóvar sempre ha tingut clara una cosa: «Si no t’agraden coses de la teua vida, qui ha dit que no les pugues canviar per a representar-les en un escenari».


El director d’aquesta funció, Juan Luis Iborra ha fet un treball excel·lent donant forma als records de Loles León des que va nàixer fins que es va convertir en una de les actrius més conegudes d’aquest país. L’espectacle combina escenes còmiques amb altres més nostàlgiques en les quals ella es posa sentimental i obri el seu bagul dels records. A mesura que va relatant els episodis més importants de la seua vida, Loles també va interpretant algunes cançons que han marcat la seua carrera i que van des del cabaret al music hall, passant per la revista, fins a arribar al bolero.
La música en directe, a càrrec del pianista Yeyo Bayeyo, és un altre dels punts forts d’aquest muntatge en el qual també juga un paper fonamental la presència dels ballarins Óscar Domínguez i Fran del Pi, dos artistes molt joves però plens de talent que ballen, canten i actuen. Tots dos són el contrapunt perfecte a l’actuació de Loles León i brillen especialment en els números musicals gràcies a la seua gran complicitat amb l’actriu sobre les taules.

TEATRE CHAPÍ de Villena
UNA NOCHE CON ELLA
Amb LOLES LEÓN
Dissabte 17 de desembre 2022. 19’30 hores.

Entrades des de 15 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65 en amfiteatre (consultar).