Londres és l’elegància d’estil britànic i és l’erotisme que insinua parts estratègiques de la figura. La comoditat pròpia de la influència masculina i la tendència a la rectitud en els conjunts són el nou aire minimalista de Roksanda o Mouret. La fluïdesa es tradueix en comoditat per a vestits camisers de ratlles verticals, faldes i vestits amb lluentons i una xicoteta línia masculina de vestits amplis i kaftanes. Els detalls platejats en pit i maxi collarets de cristalls adornen una sèrie de vestits amb mànegues asimètriques i abrics vaporosos de J.W. Anderson.

Coincident amb el llançament de la seua pròpia línia de bellesa, Victoria Beckham presenta una col·lecció d’inspiració setentera amb vestits i jaquetes de colors clars amb una evident influència andrògina. Els vestits fluids en colors intensos com el morat i el verd amb escots pronunciats vénen acompanyats de detalls de flors i penjolls daurats que suposen el toc sexy i arriscat que redefineix els codis de feminitat.

Erdem amb la seua inspiració en My Fair presenta una sobrietat de les siluetes, faldes i mànegues llargues que defineixen els codis del vestir modestament en contrast amb la combinació de diversos estampats florals i toile de jouy. Els serrells, el volum de les mànegues i els acabats de volants ens transporten al romanticisme encantador de les novel·les victorianes. No obstant això, Christopher Kane ens ompli d’inspiració futurista amb estampats estel·lars i detalls de neó verd combinats amb elements clàssics com són faldes rectes, volants i mànegues amb volum en els muscles.

El sentit de l’estil britànic es fusiona amb la comoditat sense perdre l’elegància original de Burberry. Ricardo Tisci proposa una evolució de les gavardines i el tartán. Els vestits amb jupetí i vestits impecables en beix, gris i blanc són fidels al concepte de continuismo de la signatura, mentre que els tocs esportius en cinturons, dessuadores amb encaix i la impressió del nom de la signatura en les peces són propis de l’estil street wear del dissenyador. Per als vestits de nit la sofisticació es tradueix en una simplicitat adornada de serrells, plomes i transparències.

La provocativa col·lecció de David Koma es compon de micos ajustats amb estampat animal, jaquetes i bruses brillants, a més de faldes de cuir negre. Els minivestidos amb escots asimètrics i obertures laterals cobertes amb transparències en blanc i negre omplin de sensualitat la silueta. Les transparències iridescents i la manera de cobrir els cossos amb serrells rígids que se superposen en forma de volants són la dosi d’atreviment ideal per a la nit i la catifa roja.