La companyia Òpera 2001 presenta el diumenge 11 de novembre un dels “plats forts” dins de la programació cultural de la temporada amb la posada en escena de “La flauta màgica”, de Morzart, un espectacle líric que es presenta en versió original (alemany) i que estarà subtitulada en espanyol. La companyia està composta per un centenar de persones entre les quals es troba una orquestra simfònica composta per 45 músics que tocarà en directe. A les 19:00 hores. Queden entrades.

Òpera 2001 presentarà una producció cuidada amb un vestuari i posada en escena alguna cosa arriscada, amb ambientació a l’estil “stargate”. La companyia està composta per un centenar de persones entre les quals es troba una orquestra simfònica composta per 45 músics que tocarà en directe en el fossat de l’auditori.

Es tracta d’una gran òpera plena de fantasia i en versió original amb traducció al castellà per a no perdre’s un detall. La trama ofereix una història d’amor omple de desafiaments acompanyada d’un decorat atemporal inspirat en la sèrie Stargate, amb una ambientació que fusiona l’antic Egipte amb elements de ciència-ficció.

Els seus personatges recorreran diferents èpoques, des de temps arcaics amb monstres prehistòrics a l’Edat Mitjana, l’art barroc fins a l’era contemporània, o fins i tot un futur llunyà; anem, un Mozart res convencional.