Aquest divendres, 14 de juliol, la Sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm acollirà la retransmissió de la coneguda òpera ‘Turandot’ del compositor Giacomo Puccini, que es representarà en el Teatre Real de Madrid. L’acte tindrà lloc a les 21 hores i l’entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.
Es tracta d’una de les principals activitats preparades per la Regidoria de Cultura per a aquest estiu i s’emmarca dins de la Setmana de l’Òpera que celebra el teatre madrileny.
Nicola Luisotti i Diego García seran els directors musicals, mentre que la direcció escènica estarà a càrrec de Robert Wilson.
‘Turandot’ és un drama líric en tres actes que es desenvolupa en una llegendària i misteriosa Pequín. La princesa Turandot desafia als seus pretendents a resoldre tres enigmes i si ho fan aconseguiran el seu cor. Si no, moriran. El príncep Calaf, enamorat a primera vista, accepta el desafiament. Les emocions aconsegueixen el punt màxim quan Calaf i Turandot s’enfronten en un duel musical i emocional. L’amor, la passió i el sacrifici s’entrellacen en aquest viatge destinat a fondre el gèlid cor de la princesa.
‘Turandot’ és considerada com l’obra mestra de Giacomo Puccini i transporta al públic a una terra de fantasia basada en una concepció occidental de la Xina. En aquest univers proposat pel director d’escena el més important és la llum, la línia i el color des del primer moment fins al brillant desenllaç.
La representació durarà aproximadament dues hores i mitja inclòs el descans.