La localitat Mutxamel demà dissabte 11 la seua millor nit de Rock espanyol dels últims anys, amb sabor i record dels anys 80 i 90, de la mà de la promotora Horitzó Musical amb la col·laboració de l’ajuntament, arriba fins al parc del Canyar dels Portelles, d’aquesta localitat, LOQUILLO, sens dubte el més important rocker espanyol, que aquesta celebrant amb aquesta gira els seus 40 anys en l’escenari.

José Maria Sanz, Loquillo, estarà acompanyat per la cantant Nat Simons, que obrirà a les 22:00h, presentant el seu últim treball, “Lights”.

Una llarga nit de festa, on després del concert podrem viure una autentica nit remember a càrrec del DJ: J – Ribes, amb la millor música de les dècades dels 80 i 90 fins a les 5 del matí.

Mutxamel serà aquest dissabte d’agost de nou un formiguer de visitants ja que de mans d’Horitzó Musical, aquesta població alacantina s’està convertint en un referent dins de les agenda dels grans esdeveniments musicals de l’estiu.

Des del consistori el Regidor de Festes, Rafael Pastor, afirma que: «Aquest concert va a ser un èxit rotund per a la nostra localitat, ja que són a punt d’esgotar-se la venda anticipada, encara que també hi haurà una reserva per a la seua venda en taquilla, el mateix dia del concert, esperant així que tots els veïns i visitants que tenen prevista la seua arribada de diferents punts de la província, gaudisquen rememorant els grans èxits de Loquillo i la música dels anys vuitanta- noranta. Recordant també que en els voltants del parc on es va a realitzar el concert hi ha zones d’aparcament disponibles, i convidar a gaudir de la nostra gastronomia i en general del nostre municipi».

Loquillo després de quasi quatre dècades de pujar-se per vegada primera a un escenari José María Sanz Beltrán, més conegut popularment com Loquillo, ha aconseguit la categoria de llegenda de la música espanyola, un títol que més que el temps tendeix a atorgar-ho aqueix jutge implacable que és el públic, i ho ha fet de la manera en què sol fer-ho, conjuminant complicitats amb l’artista per a aconseguir penjar el cartell de “tot venut” en els concerts oferits al setembre de 2016 en la Plaça de Bous de les Vendes i en el Wizink Center al desembre de 2017.

Més enllà de l’èxit que, amb amb prou faenes un any de diferència, han suposat tots dos concerts jalonant una gira de dos anys que ha recorregut tota Espanya, tots dos concerts han vingut a confirmar que la dilatada trajectòria artística de Loquillo ocupa ja un lloc de rellevància en la Història de la Música Espanyola. Una història, com totes les històries, forjada en el temps, i que ha fet front a desafiaments artístics, superant adversitats i desafiant els canvis produïts en un sector en crisi profunda, acumulant experiències fins a aconseguir constituir-se en una referència essencial del rock espanyol. Una carrera forjada a partir d’un cancioner indestructible al pas del temps que convoca en els seus concerts a un públic intergeneracional. Loquillo s’ha convertit en una “rara avis”, açò que tothom coneix com un clàssic en vida. Un títol a l’abast de molt pocs.

Obrint la nit 21:00, Nat Simons amb el seu segon LP, Lights (Dromedari Rècords, 2018), produït per Gary Louris i gravat en Carolina del Nord, que veurà la llum el pròxim 23-F. El disc està compost per deu peces que parteixen d’una base musical molt americana –encara que més mestissa que en els seus anteriors treballs– i per les quals transiten un grapat de reflexions que naixen en la «vida adulta i madura». Natalia García Poza (28 de gener de 1985) és una cantant, guitarrista i compositora espanyola de música folk-rock amb influències blues-jazzistas coneguda com Nat Simons, el seu nom artístic. Actualment resideix a Madrid on acaba de publicar el seu primer àlbum d’estudi Home on High cantat en anglès amb el segell Audiomatic. La seua principal referència musical és Bob Dylan.

Nat Simons comença a compondre els seus primers temes en anglès durant la seua estada a Londres en el 2008- 2009. Ja aleshores suscita l’interès del segell Manifesta Records (New York) i de David Gwynn entre uns altres, el que dos anys més tard serà el productor del seu àlbum debut. També aqueix mateix any és nominada als Premis Pop-Eye 2009 com a millor artista folk i millor veu.