La Librería Pynchon de Alicante acoge el jueves 7 de junio a las 19,30 h la presentación de la antología poética de Lorca SUITE DE LAS CIUDADES realizada por el escritor especialista José Luis Ferris.

Tras la presentación, el grupo teatral EL MUNDO DE CALIOPE realizará el recital «Llorar diciendo mi nombre» que es un viaje a través de los versos de Lorca y su Poeta en Nueva York

La Llibreria Pynchon d’Alacant acollirà el dijous 7 de juny a les 19,30 h la presentació de l’antologia poètica de Lorca SUITE DE LAS CIUDADES realitzada per l’escriptor especialista José Luis Ferris.

Després de la presentació, el grup teatral EL MUNDO DE CALIOPE realitzarà el recital «Llorar diciendo mi nombre» que és un viatge a través dels versos de Lorca i el seu Poeta a Nova York.

Il·lustració de Carlos Esquembre, portada de la Antologia

Il·lustració de Carlos Esquembre, portada de la Antologia

Lorca torna a vindre a Alacant amb Suite de las Ciudades que és una antologia que pretén arreplegar la varietat inherent al poeta, la que defineix la seua personalitat i les seues contradiccions, els seus dubtes i la seua admirable coherència de creador meravellós, original i carismàtic; la seua condició d’home lluminós i de criatura angoixada, fosca, turmentada per la mort i per la vida. Després del títol de Suite de las Ciudades. Antologia poètica, el lector es va a trobar amb una obra i una trajectòria vital dividides en tres temps, tres idees i tres espais.

L’obra realitzada per l’autor José Luis Ferris ens sembla una antologia que marcarà en els i les lectors de poesia un abans i un després. La pròpia selecció així com la introducció a la seua vida i obra acostarà a pocs centímetres a un Lorca tan integral i multidisciplinari que connecta, en cadascun dels seus poemaris o etapes poètiques a un autor que sorprèn.

L’obra és a més un recurs didàctic per a acostar-se a poc a poc al poeta i és a més un proposta que permetrà accedir a les persones sordes i cegues a les creacions del poeta. Lorca, més accesible: www.electricoromance.com/suitedelasciudades

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda