Click here to learn more

Content goes here
La Orquestra de Joves de la Província de Alacant (OJPA) vol formar part de la celebració del 9 d’octubre amb la seua música. Per això, oferiran un concert, aquest dijous 8 d’octubre, enfront de la mar mediterrània. El concert, que està organitzat per la pròpia OJPA, en col·laboració amb Grupoidex i Centre Porsche Alacant, tindrà lloc en el restaurant Lamarr (antic Illa Marina).

L’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant és un dels projectes més originals del panorama musical, únic en la pròpia província i a Espanya. Un fenomen social i cultural que dedica la seua activitat al foment i a la formació del jove talent de la província i que ha comptat amb més de 1.000 músics fins hui i ha participat en els Festivals de Música més prestigiosos d’Europa. Cal destacar, que és l’única orquestra del món que ha aconseguit, en tres ocasions, el primer premi en el Festival Summa Cum laude de Viena.

El seu fundador, Francisco Maestre, director de renom i que al seu torn és el Director Artístico del Festival Internacional de Joves Orquestres d’Alacant (FIX), va realitzar la seua formació al costat dels mestres més influents d’Europa i ha dirigit orquestres com la de Palerm, Roma i Sant Petersburg. El seu compromís amb la música li ha portat a ser tot un referent en el desenvolupament de joves talents.

Dia: dijous, 8 d’octubre de 2020

Hora: 19’00 hores

Lloc: Lamarr, passeig de Gomiz 5, Alacant