La regidora de Cultura, Marga Antón, juntament amb el director titular de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx (OSCE), Minhea Ignat, i el president, Miguel García, han presentat la nova temporada de l’orquestra ‘Musica Mundi’ que compta amb una àmplia programació i que arrancarà amb el concert d’Any Nou. L’organització manté el preu dels abonaments que tindran un cost de 68 euros al pati de butaques, 59 en l’amfiteatre i 52 en el paradís perquè no supose cap esforç addicional al públic.

L’edil de l’àrea ha assegurat que “estem molt contents que es puga presentar aquesta nova temporada perquè les circumstàncies en les quals ens trobem són especials. Per a Cultura és molt important apostar per l’OSCE i la seua temporada perquè hi ha més de 300 abonats i una programació de moltíssima qualitat que la gent podrà gaudir”.

El director titular de l’orquestra ha explicat una programació que arrancarà l’1 de gener amb l’emblemàtic concert d’Any Nou on es representarà l’òpera ‘La Serva Padrona’ que comptarà amb la soprano de la terra Pepi Lloret i el baríton de Madrid Jorge Álvarez Mora.

En els mesos següents hi haurà representacions de gran nivell com ‘L’oració del torero’ amb la violinista Cecilia Martínez Rodríguez, el 13 de febrer; ‘Bella Itàlia’ amb la música de A. Corelli, el 12 de març; ‘B&B’ sobre els artistes Brahms i Beethoven, el 10 d’abril; ‘Amèrica’, inspirada en els compositors Coplan i Dvorak, el 7 de maig, i ’Els adéus del Quixot’, el 5 de juny.

“Ens sentim molt abrigallats per l’Ajuntament d’Elx i la seua regidoria de Cultura per a fer possible que la música sone en el Gran Teatre i puguem presentar una programació molt variada amb música que no s’ha escoltat a Elx que esperem que agrade al públic”, ha assegurat Ignat.

Per part seua, el president de l’orquestra ha informat que el preu dels abonaments es manté en aquesta temporada per a donar facilitats als assistents. A més, les entrades tindran un cost de 18 euros al pati de butaques, 16 en l’amfiteatre i 14 en el paradís, a excepció del concert d’Any Nou que seran 22, 20 i 18 euros, respectivament.

Els descomptes que presenta la nova temporada són per a quan s’adquirisquen entrades en amfiteatre i paradís, i seran d’un 25% per a jubilats i membres de família nombrosa. Mentre que els estudiants d’escoles de música i la Universitat Miguel Hernández tindran sempre un preu únic de 6 euros a excepció del concert d’Any Nou.