La regidora de Cultura, Rosa Vidal, acompanyat del president de l’Orquestra Simfònica Teatre Castelar, Rafael Rico, ha presentat hui el concert emmarcat en el cicle Castelar Music Band “amb el qual es pretén recuperar espais, promocionar les societats musicals i continuar apostant per la cultura com sempre hem fet”.

En aquesta ocasió, el concert tindrà lloc el divendres 11 a partir de les 22.00 hores en la Plaça Castelar i és a càrrec de l’Orquestra Simfònica Teatre Castelar, que compta amb més d’una dècada a la seua esquena i amb un director molt conegut com a Óscar J. Peidró.

Vidal ha volgut agrair “des de la Regidoria de Cultura l’aportació econòmica de la Diputació d’Alacant per a la realització d’aquest concert dins de la campanya ‘Música als pobles’.

El concert, amb la participació de 45 músics, està basat en grans i molt conegudes bandes sonores. Rafael Rico ha assegurat que “la pandèmia ens ha impedit oferir concerts per les dificultats, però gràcies a l’aposta de l’Ajuntament d’Elda podrem oferir un programa basat en bandes sonores”.

Rico ha explicat que “començarem i tanquem oferint un homenatge al recentment mort Ennio Morricone. Arrancarem amb ‘La Missió’ i acabarem amb una banda sonora bellíssima, com ‘Cinema Paradiso’. També interpretarem cinema per a tota la família en clau musical, com ‘El llibre de la selva’, ‘Llegendes de passió’, ‘Gladiator’, ‘Mulan’…”.