L’Aula de Cultura d’Alacant rep hui dijous 24 de gener a partir de les 20 hores a la companyia de teatre Permanent de la Universitat d’Alacant, que participarà en la II Campaña de Teatre No Professional del Mediterrani amb la representació de l’obra “Los figurantes”.

La II Campaña de Teatre del Mediterrani, organitzada per la Fundació Caja Mediterráneo i la Diputació d’Alacant, té com a objectiu contribuir al desenvolupament del sector de les arts escèniques no professionals de la província d’Alacant, donant suport a la continuïtat d’aquest tipus de companyies a través d’una programació contínua i estable per als grups.

L’Aula de Teatre Permanent de la UA representarà en el centre cultural de la Fundació l’obra “Els figurants”, de José Sanchis Sinisterra. El text gira entorn de l’ambició de les persones que volen figurar, representar, ser els protagonistes i, en definitiva, tindre un nom propi. Però què succeeix quan tenen aquesta oportunitat Què passa amb els interessos col·lectius? Són capaços d’abandonar els seus egos en benefici de tots? El text de Sinisterra, escrit a la fi dels anys 80, es torna actual en el segle XXI i es converteix en metàfora de la societat en la qual vivim.

L’obra, dirigida per Elisabeth Sogorb, està interpretada per un elenc format per Ángeles Ceballos, Juan Cifuentes, Lidia Durá, Charo Felipe, Lucía Francisco, Lola García, Pilar García-Pardo, Ana Haligua, Aurora Martínez, Lola Miquel, María Mira, Candy Moreno, Loles Moreno, Paco Palma, Eti Pascual, Rosa Ramos, Manu Serrato.

La II Campaña de Teatre del Mediterrani consta de dos tipus d’actuacions, per a adults i infantils. Les actuacions per a adults tindran lloc tots els dijous a partir de les 20.00 hores: L’entrada per a tots els espectacles és de 6 euros i es poden adquirir en www.entradasatualcance.com i en la taquilla de l’Aula de Cultura.