L’Auditori de Sant Joan d’Alacant rebrà a Los Gandules en el segon concert del cicle Pildoras Musicales, organitzat per Sala Euterpe. Aquest diumenge 28 de març a les 18h, es podrà gaudir d’una cita carregada d’humor i bon rotllo molt necessari en aquests temps tan complicats.

Los Gandules presenten el seu últim treball, “Directo al Sofà”. Proveïts amb la seua habitual indumentària de gala (bata i sabatilles de pa sucat amb oli) i dues guitarres per a donar el pegue, perpetren un espectacle notablement superior als focs artificials amb els quals van rebre a Marco Polo a la Xina.

Els seus seudoversiones musicals i els inapropiats comentaris deslliguen sentiments i emocions existencialistes entre el públic que es mostra incrèdul al mateix temps que convençut. Temes com ”La Nasa”, “Cuídame el Gato”, “Políespan”, “Ladrón de Cobre”i moltes més, componen aquest únic i exclusiu treball.

El cicle Píldoras Musicales, es caracteritza per les seues estrictes mesures higièniques i de seguretat perquè els espectadors puguen gaudir de la forma més segura.

Últimes entrades a la venda en www.salaeuterpe.com.

LOS GANDULES

Data: DIUMENGE 28 DE MARÇ

Hora: 18H

Lloc: AUDITORI DE SANT JOAN D’ALACANT

Preu: 20€