La regidora de Cultura, Patricia Macià, acompanyada pels il·licitans Manolo Costa i Mindanguillo, ha anunciat que aquests dos mags representaran a Europa en el Campionat del Món de Mágia Còmica que se celebra a Corea del Sud del 9 al 15 de juliol.

Tal com ha recordat Macià, aquests mags il·licitans ja van guanyar en 2016 el Premi Nacional de Mágia Còmica, el Premi Nacional del Públic, el Gran Prix de Portugal, el Premi Nacional de França i en 2017 el premi europeu celebrat a Anglaterra i que li ha donat la passada al Campionat del Món de Corea del Sud.

Per a aquest Ajuntament i per a Elx és un orgull que dos il·licitans representen a Europa en l’esdeveniment mundial, per açò des de la regidoria de Cultura els hem ajudat perquè puguen assistir a aquest esdeveniment i portar el nom d’Elx per tot el món”, ha assenyalat la regidora.

Per la seua banda, Manolo Costa ha explicat que aquest campionat mundial se celebra cada tres anys i ha sigut guanyat en anteriors edicions per mags com Tamarit o David Copperfield.

Els il·licitans participen en la disciplina de mágia còmica amb un original espectacle de màgia i humor amb missatge. “En la nostra proposta abordem el problema de la violència amb una posada en escena de dues clown. Un d’ells perd els papers davant la malaptesa del seu company i el que pretenem demostrar amb màgia i amb humor és que la violència no és el camí correcte per a arribar a cap lloc”.