Des de l’any 2006 el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida ha nomenat Padrins de Verema a aquelles personalitats vinculades a Alacant, que han destacat pels seus mèrits professionals i transcendència pels seus valors humans i socials. Així s’han distingit a professionals de la ciència, l’esport, la cultura o la gastronomia com Juan Carlos Ferrer, Andoni Goitcoetxea, Ana María Sánchez, Quique Dacosta, Juan Carlos Ferrer, Maria Blasco, Nico Terol Alejandra Quereda, Francis Mójica, Jorge Ureña o les periodistes Carolina Sellés, Concha Pastor, Cristina Macia, Rosario Pagés i Xesca Lloria.

Enguany, els Vins Alacant DOP – partint de la seua campanya “Made in la millor terreta del món”, on s’ha fomentat el concepte de proximitat i veïnatge – han decidit nomenar als millors seguidors en xarxes socials de la marca per a realitzar el simbòlic tall del raïm; encara que sense públic, a causa de les circumstàncies sanitàries.

Per a això s’habilitaran una sèrie de proves tant en la web www.vinosalicantedop.org com en les seues xarxes socials on els postulants hauran de participar. De la correcta participació es farà un llistat d’aptes i un posterior sorteig per a dos guanyadors. A més de realitzar el tall del raïm, tindran com a premi un fantàstic cap de setmana per a 2 persones amb tots els luxes de l’oferta enoturística d’Alacant. Les bases de la promoció es trobaran disponibles en la mateixa web.

Les proves es realitzaran la setmana del 7 a l’11 de setembre i la setmana següent es realitzarà l’acte del tall del raïm en una de les parcel·les de la DOP Alacant.

“Aquesta és una manera d’agrair l’excel·lent participació de públic que tenim en les nostres xarxes, des d’on portem anys treballant i acostant la cultura del vi alacantí i on hem sentit molt d’afecte del públic”, ha destacat el president del CRDO Alacant, Antonio M. Navarro, a l’hora de crear aquesta original promoció. “Més que mai durant aquest any, en el qual hem estat tan pendents de les nostres pantalles i mòbils”.