Low Festival i Mahou continuen apostant per les experiències musicals innovadores, amb alguns dels directes més potents del panorama nacional. Si fa uns dies s’anunciava la renovació del patrocini i la posada en marxa dels Escenaris Vibra Mahou x Low Festival a la província d’Alacant, hui s’amplien les dates amb nous directes a la Sala Stereo d’Alacant.

Tal com ha presentat Carolina Rodríguez -directora de Low Festival-i Joana Alonso -brand manager de Mahou-, els protagonistes musicals de la tardor seran dues bandes d’altura: Los Punsetes (26 d’octubre) i Kuve (16 de novembre), que portaran a la ciutat el millor sabor de la música en directe i a més a preu molt competitiu des de 7 €.

Els primers, amb més de deu anys de carrera, són un reflex perfecte del indie nacional, amb les seues guitarres d’herència noranta i lletres quotidianes han convertit molts dels seus temes en himnes generacionals. A més, estan en ple enregistrament del seu sisé disc d’estudi, del qual ja han publicat el seu primer avançament, “Una persona sospitosa”.

Kuve, amb Maryan Fruits al capdavant, acaba de publicar també enguany “Castells de foc”, un disc ple de ritmes i sons adrenalínicos amb les mescles més poderoses. Un treball amb el qual la banda ha fet un gran pas qualitatiu i amb el qual recorrerà una llarga llista de ciutats. Les entrades d’aquest últim poden adquirir-se ja en lowfestival.es amb una promoció de llançament de sol 7€. Les entrades dels Punsetes estaran disponibles en els pròxims dies.

Aquests dos concerts s’uneixen als ja confirmats de Mueveloreina (el passat 1 de juny) i Pony Bravo, que se celebra aquest mateix divendres a la Sala Stereo. Aquesta programació paral·lela es continuarà ampliant amb noves dates en tota la província convertint-se així en un pla imprescindible en el qual Mahou reforça el seu suport a la música, i comparteix la passió, l’ànima i la proximitat entre els artistes i el públic amb els millors directes.

Els Punsetes

Dissabte, 26 d’octubre de 2019

Sala Stereo, Alacant

Ap. Portes 22.30

Entrades a la venda pròximament

Kuve

Dissabte 16 de novembre de 2019

Sala Stereo, Alacant

Ap. Portes 22.30

Entrades: 7€ promoció de llançament. / 10€ anticipada / 13€ taquilla