Quasi podríem dir que PhotoAlicante es va inaugurar enguany amb LOVE LIFE una vesprada de dissabte sent 15 de febrer. Només va fallar finalment el LOVE LIFE #2 que no va arribar però Alberto Poloho va explicar i quasi ho va ensenyar.

Alberto Polo, ara recordant-li, crea amb el seu LOVE LIFE un mapa emocional. Llocs, trobades, experiències, dies i nits, persones i objectes, tots ells records i històries que s’entremesclen per a formar un gran viatge tenint sentit com un àlbum de records.

Es tracta d’una proposta subjectiva amb tints de nostàlgia, que va expressar en la seua presentació a Alacant, però amb la mirada posada en el futur: sensible, ple d’humor, sexualitat, vitalitat i amb llums i ombres a parts iguals.

Totes les imatges han sigut disparades en els diferents àmbits del personal, el familiar, diferents espais laborals, les relacions sentimentals, les amistats o el merament fortuït, tot cap, perquè tot és susceptible de conformar capítols de la pròpia vida.

LOVE LIFE s’idee com a publicació, possiblement periòdica, amb continuïtat discursiva i formal molt influenciada per la famosa publicació Rècord que es va iniciar en 1972 i que es va reprendre en 2006. Es concep com un banc de proves per a mesclar imatges de diferents projectes i veure com cohabiten.