Spring Festival 2022 continua afegint cada setmana nous noms al seu cartell. Aquest dijous, l’organització ha anunciat a Love of Lesbian com a nom sorpresa que s’uneix als ja confirmats fins al moment, entre els quals es troben C.Tangana, Rigoberta Bandini, Viva Suecia, Dorian, Varry Brava… i més!

El directe de Love of Lesbian promet ser un dels més esperats d’aquesta edició de Spring Festival. Un concert en el qual la banda barcelonina presentarà el seu últim treball “V.E.H.N (Viaje Épico Hacia la Nada)” però en el qual també sonaran grans hits amb els quals han aconseguit milions de reproduccions en les plataformes de streaming.

Nous noms setmanals

Spring Festival ha afegit en les últimes setmanes nous noms al seu cartell: Varry Brava, Amatria i Niña Polaca, conformant així un cartell eclèctic i ple de grans noms que prometen convertir el multiespai Rabasa en tota una pista de ball durant els dies 27 i 28 de maig de 2022.

Un recinte molt ampli del qual es van descobrint a poc a poc les novetats, com la zona Premium -espai amb graderies laterals, zona relax i totes les comoditats- dos escenaris, fàcil accés i aparcament propi entre altres.

Abonaments limitats a preu especial

Un contingent limitat de 1.000 abonaments de dos dies per a Spring Festival estan a la venda des de només 45€ en springalicante.es i en entradas.com només fins al diumenge, quan pujaran de preu.