Queden a penes deu dies perquè la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm torne a obrir les seues portes per a celebrar una nova edició de Low Festival. La cita benidormense, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’aquest mes de juliol, ja ha anunciat a tots els artistes que formaran part de la seua onzena edició, entre els quals destaquen New Order, Foals, Bastille, Vetusta Morla o The Vaccines.

El divendres 26, el recinte de Low Festival acollirà els directes de bandes internacionals de la talla Bastille o Foals, encarregats de presentar en l’Escenari Vibra Mahou els seus nous treballs -‘Doom Days’ i ‘Everything Not Saved Will Be Lost: Part I’-. No faltaran les guitarres de Camells, Texxcoco o Mourn sobre l’Escenari Jägermeister o els balls amb els sets de Zaza o Suri Kato en l’Escenari Energy Sistem.

Hui, l’organització del festival presenta la programació paral·lela que tindrà lloc en les dues zones VIP del recinte. Així doncs, la Zona VIP del recinte tornarà a acollir el “VIP Live”, una pantalla en la qual es retransmetran els directes que tindran lloc en l’Escenari #VibraMahou perquè els assistents puguen gaudir sense aglomeracions i amb totes les comoditats que ofereix la Zona VIP de #Low2019.

Per part seua, la Zona VIP Pool comptarà per tercer any consecutiu amb el seu propi Pool Stage, un escenari pel qual desfilaran DJs, productors i algun live, amb l’objectiu de tornar a convertir la piscina del festival en una autèntica festa en la qual sonaran tot tipus d’estils. Des de la música electrònica de Supernoveau, passant pel rock de The Grooves DJ set o el pop urbà de Megansito el Bonic. En total, una veintenta d’artistes que prometen intensificar l’experiència VIP POOL per a tots aquells lowers que cada any decideixen formar part de la zona més hedonista del festival.