Fa poc més d’un any, l’organització de Low Festival es va veure obligada a donar la notícia de l’ajornament del festival amb motiu de l’avanç de la pandèmia. Amb la cancel·lació de #Low2020 i el seu trasllat a enguany, el públic es va bolcar al 100% amb l’organització i va demostrar, una vegada més, que l’esperit lower és per sempre. Hui, l’equip es veu obligat a comunicar que la realització del festival enguany no podrà dur-se a terme tal com ens agradaria a tots. Low Festival és alegria, reunions d’amics, dies de sol i platja, vacances, abraçades, Vip Pool, balls i més abraçades. Per això, i per a garantir una volta en gran i anteposar la seguretat de cadascun dels assistents, Low Festival tornarà en 2022 durant els dies 29, 30 i 31 de juliol a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

El primer avanç del cartell de #Low2022 arribarà el 17 de juny

El compte arrere per a descobrir el primer avanç d’artistes confirmats per a Low Festival 2022 ja ha començat. El pròxim dia 17 de juny es revelarà un primer gran llistat de noms nacionals i internacionals que aterraran a Benidorm en #Low2022, en la qual promet ser la volta més esperada a la ciutat dels gratacels per a organització, companys, artistes i públic.

Abonaments i devolucions

Si eres posseïdor d’un abonament per a l’edició de 2020 o 2021, el teu abonament servirà per a l’any vinent sense necessitat de realitzar cap gestió. Per contra, si necessites rebre l’import dels teus abonaments, el dia 17 de juny també s’obrirà el termini de devolucions, actiu durant 15 dies.

Els dies 30 i 31 de juliol d’aquest mateix any serà el torn de “Low in the City”

Però 2021 encara té alguna cosa a oferir al públic i, especialment, a tots aqueixos #LowersForever que compten els dies per a tornar. “Low in the City” arriba coincidint amb les dates en les quals enguany se celebraria #Low2021, els dies 30 i 31 de juliol. Per a aquesta ocasió tan especial i nostàlgica, ens traslladem a la ciutat (Auditori Julio Iglesias) per a celebrar tres concerts diaris, amb un total de 6 grans bandes del panorama indie-pop nacional preparades per a pujar a l’escenari: Dorian, Shinova, La La Love You, Crema Bogotà, Malamute i Bojos de Lligar.

Les entrades per a “Low in the City” estaran a la venda pròximament en lowfestival.es.

Programació “Low in the City”

Divendres 30 juliol 2021

SHINOVA

CREMA BOGOTÀ

LOCOS DE ATAR

Dissabte 31 juliol 2021

DORIAN

LA LA LOVE YOU

MALAMUTE