Nous noms s’uneixen hui al cartell de Low Festival 2019. La cita benidormense inclou les actuacions de caps de cartell internacionals com New Order, Foals o Bastille; grans noms nacionals com Dorian, Visca Suècia o Fangoria; o sorpreses del circuit underground com a Coixí de seguretat, Camells o White Fang. D’altra banda, tal com ja va ocórrer en la passada edició, també comptarà amb una programació dedicada a l’electrònica més eclèctica amb artistes com Cut Copy, Chancha Via Circuit o <<rinôçérôse>>.

En aquesta ocasió, 18 nous DJs s’uneixen al cartell. Arriben a l’Escenari Energy Sistem -encapçalat pels ja anunciats Rex The Dog, Branko i Yuksek- projectes tan interessants com el de Muevelokumbia -cumbia i electrònica a mà dels membres de Mueveloreina-, els future beats de productors com La Résistance o l’enllaç perfecte entre l’electrònica i el indie de Zaza -resident en Ochoymedio Club-. Però també hi haurà buit per a algunes de les millors sessions del pla nacional: el murcià Kutxu -que s’ha llaurat una reputació a força de punxar per tot el país-, Cori Matius -coneguda per les seues sessions electròniques en la capital-, les divertides sessions de Verí Give Em Verí, la versatilitat de Pablo Radiola o les sessions repletes de hits de Difenders DJs.

I com no podia ser d’una altra forma, el indie més bailable també sonarà en Low Festival amb alguns dels DJs més coneguts de la pedrera llevantina: Suri Kato, Miss Deep’*In, Nando Costa, Dani Zetta, Yiorch, Horaci, Juan Salas, DJ Freazer, Impulse Spy DJ i Nat Hortes també estaran en l’Escenari Energy Sistem de #Low2019. Un escenari amb el qual la companyia especialitzada en àudio reforça el seu posicionament i el seu engagement de cara al públic festivalero.

Més sorpreses per revelar

Les novetats de Low Festival no acaben ací, en les pròximes setmanes es revelaran noves notícies sobre el festival, amb els noms que tancaran definitivament el cartell d’aquest #Low2019.

Últims abonaments a la venda

Igual que va ocórrer en les últimes edicions, Low Festival 2019 va camí d’aconseguir la seua habitació sold out consecutiu. I és que en lowfestival.es i Eventbrite es troben a la venda els últims abonaments de tres dies, a un preu de 69€ (que pujarà demà a la nit). També poden adquirir-se entrades de dia des de 38€.