Low Festival 2023 no es fa esperar. Després d’una de les edicions més esperades de la seua història, l’organització del festival anuncia que el 28, 29 i 30 de juliol el festival tornarà a la ciutat de Benidorm i, a més, llança la venda hui els seus abonaments per a #Low2023 a preu molt especial solo per als compradors de 2022.
PREVENDA D’ABONAMENTS PER A ASSISTENTS DE 2022 I PREVENDA GENERAL
Ayet dia 1 a partir de les 19:00h, tots els lowers que hagen assistit a l’última edició de Low Festival podran aconseguir el seu abonament per a 2023 a un preu molt especial i així assegurar-se tornar a gaudir de la música en directe en un marc incomparable com és la ciutat dels gratacels. A aquesta prevenda especial de contingents limitats, que estarà activa només fins al divendres a les 23:59h, tindran accés tots els assistents a l’última edició de Low Festival.
L’entrada haurà d’adquirir-se a través de l’enllaç de compra que els arribarà introduint el codi de la seua entrada, podent comprar fins a un màxim de dos per codi.
A partir del dissabte 3 a les 00:00h, la prevenda passarà a ser per al públic general només durant 48h, sempre amb contingents limitats que aniran pujant de preu segons es vagen esgotant els anteriors.
Com a novetat enguany i gràcies a Klarna, tots podran comprar les seues entrades i pagar-les en 3 còmodes terminis sense interessos.