Tots els anys creuem ho arquege con la mateixa il·lusió i ganes de la primera vegada. Sempre acabem retrobant-nos any rere any i descobrint noves cares. No sabem si li ho cel de Benidorm o el fet que estem ‘a casa’, però sempre nos trobem con amics als quals només veiem any rere any. Low es música però també somie moments únics. Records que es queden en la memòria i que no dubtem en rescatar durant l’any: aqueixa foto ballant mentre comença el dia o en aqueix concert tan especial. Por això tornem any rere any a la nostra cita favorita. Nos sabem tots els racons de memòria, i fins i tot tenim el nostre lloc favorit, nos continuem impactant veient els concerts i acabem tornant a l’apartament l’últim dia, sabent que, un any més, no hi ha estiu sense Low.

No nos imaginem un any en què no puguem celebrar la música juntxs. No obstant això, el moviment més responsable aquest 2020 es detindre’s. Aprofitarem aquesta situació per a pensar, aprendre i reconstruir. Anteposem la vostra seguretat i la vostra salut davant qualsevol altra cosa. Por aquest motiu, hem hagut de prendre una de les decisions més difícils de la nostra història: Low Festival 2020 no podrà celebrar-se enguany. Però no os preocupeu, tornarem del 30 de juliol a l’1 d’agost de 2021. Continuem treballant con la mateixa il·lusió perquè puguem gaudir d’una gran edició i os avisem: el pròxim 25 de juny anunciarem les primeres confirmacions de #Low2021. Una cosa tenim clara: passe el que passe, sempre nos quedarà Low Festival.

#GuardaTuEntrada

Durant aquests 12 anys sempre nos heu secundat. Heu confiat en nosaltres en cada edició i ara os demanem que ho continueu fent: si la vostra situació os ho permet, guardeu la vostra entrada per a l’any vinent. Així aconseguirem afrontar la pròxima edició con més força i continuarem treballant com fins ara, cobrint despeses en personal, proveïdors, artistes, publicitat i tots els que fan possible que cada any se celebre Low Festival.

Per a passar la vostra entrada a 2021, no haureu de fer nata. El vostre abonament per a enguany servirà per al pròxim. I a més con premie. La pròxima vegada que creueu ho arquege d’entrada de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, els #LowersForever podreu brindar con nosaltres por el futur: perquè la primera cervesa en #Low2021 correrà por el nostre compte. A més, destinarem un euro de cada entrada no retornada a diferents bancs d’aliments.

Devolucions

Por suposada, entenem que cadascun tenim una situació especial i, molts de vosaltres necessitareu recuperar els diners invertits. Por tanta, després de les primeres confirmacions de Low Festival 2021, que s’anunciaran el 25 de juny, tot aquell que ho necessite i vulga, podrà gestionar la devolució de la seua entrada.

Ara sol nos queda demanar-vos una última cosa: cuideu-vos molt i no deixeu de seguir totes les indicacions de la desescalada. Recorda que Low Festival es per sempre i que, gràcies a Gent Com Tu, podrem tornar a celebrar junts una gran edició. Els Dies Amables tornaran. El nostre Ball del Divendres a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor també es repetirà. Viurem un Nou Començar el dia con els nostres tancaments favorits. Convertirem en Festa Tropical cadascun dels racons del recinte. Posarem totes les nostres ganes i també el nostre Cor perquè així siga. T’assegurem, que No et Got a Oblidar mai de l’edició de 2021. Quedarà La nostra Ment marcada per sempre. Ara més que mai, som #LowersForever.