Després de l’aturada d’un mes de la sala de concerts situada a Sant Joan d’Alacant, Euterpe torna a obrir les seues portes amb una variada programació que, de moment, s’allargarà fins a desembre.

El primer concert que es realitzarà aquest dissabte 2 d’octubre serà a càrrec de la banda LUBACK. Ells són rock, blues, folk i soul, música d’arrels passada pel seu filtre personal i elaborada amb especial cura en els detalls. Arriba per a presentar-nos el seu àlbum “The Measure Of The Step”, tercer LP de la banda. La seua essència de rock clàssic amb so del s. XXI ha remogut mitjans com a Ràdio 3, Mariskal Rock, Pelat Sonor, La 1, Rock FM, La Heavy i molts més. Luback és un animal de directe, i tota la força d’aquest nou material es veurà multiplicada sobre l’escenari en un xou únic i emocionant.

El concert serà a les 22h i les entrades estan a la venda en www.salaeuterpe.com a un preu de 10€.

Hem de destacar, que amb motiu de les noves mesures de salut pública anunciades per la Generalitat Valenciana aquest serà el primer concert en el qual el públic podrà posar-se en peus per a ballar, encara que serà només en el seu lloc assignat. Això ens acosta més al que seria l’experiència real que suposa un concert en temps previs a la pandèmia; no obstant això, continuem reivindicant la necessitat de recuperar la naturalesa real de les sales de concerts i el seu reconeixement com a espai cultural singular, ja que una vegada més l’administració pública continua considerant-nos únicament oci nocturn i ens condemna amb mesures molt llunyanes a la resta d’espais culturals.

Pots consultar la resta de la programació de la sala en les seues xarxes socials i web www.salaeuterpe.com.

Programa

LUBACK

• Data: Dissabte 2 d’octubre

• Hora: 22h. Obertura de portes 21:30h

• Preu: 10€ anticipada /11€ Taquilla

• Entrades en www.salaeuterpe.com