“LUGARES”, la mostra d’art a la qual ha donat forma la Fundació Frax en la represa de la seua activitat expositiva, arriba a Calp, concretament a la Sala d’Exposicions de L’Ajuntament Vell, amb dimensions adequades per a exposar la sèrie completa, integrada per 24 peces de molt diversos artistes.

L’exposició, que ja ha passat per altres municipis (Finestrat, Benidorm, la Vila Joiosa) i que recorrerà les comarques de les Marines Alta i Baixa, estarà oberta des del dimarts 6 d’abril fins al dilluns 31 de maig.

A causa de les restriccions per la COVID, no hi haurà inauguració oficial, que ha sigut substituïda per una visita oficial a la qual acudiran la regidora de Cultura, Pilar Cabrera, i el president de la Fundació, Matías Pérez Such.

La mostra, subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant, s’inclou en el cicle “Descobreix als nostres artistes”, una proposta per a donar a conéixer els fons artístics de la Fundació Frax, integrats per adquisicions i donacions acumulades durant anys de funcionament, signades per artistes que desenvolupen la seua activitat a Espanya, signatures estrangeres incloses. La mostra ha sigut possible gràcies al treball, en la coordinació tècnica, d’Héctor Baldó i María Isabel Rodríguez.

Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Camp, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo i Josepa Gilabert Ballester són els 24 artistes creadors de les obres que s’exposen en aquesta ocasió.