“LUGARES”, la mostra d’art a la qual ha donat forma la Fundació Frax amb les millors peces de la seua col·lecció pictòrica, arriba el dijous a la sala d’exposicions del Palau Altea. Es tracta d’un espai idoni per a exposar la sèrie completa, integrada per 24 peces de molt diversos artistes.
La mostra romandrà penjada del 28 d’octubre a l’11 de gener de 2022. La inauguració, en la qual participaran les autoritats locals i membres del Patronat de la Fundació que presideix Matías Pérez Such, serà a les 19.30 hores. L’horari de visites serà limitat: dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 hores.
En aquesta ocasió, la mostra itinerant que ja s’ha exposat en diversos municipis de les dues Marines, inclou la totalitat de les obres que la integren: 24 peces reunides sota l’epígraf “Descobreix als nostres artistes”, una proposta per a donar a conéixer els fons artístics de la Fundació Frax, integrats per adquisicions i donacions acumulades durant anys de funcionament, signades per artistes que desenvolupen la seua activitat a Espanya, signatures estrangeres incloses. La mostra ha sigut possible gràcies al treball, en la coordinació tècnica, d’Héctor Baldó i María Isabel Rodríguez.
Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Camp, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo i Josepa Gilabert Ballester són els 24 artistes creadors de les obres que s’exposen en aquesta ocasió.