Aquest dimecres es presenta a Alacant el llibre Luant Cara a Cara. Aquest llibre és un recorregut humorístic de l’Espanya de hui, a través de la espinela i la caricatura.

El llançament tindrà lloc a les 20.15 hores en la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

En la presentació seran presents l’arquitecte i professor de la Universitat d’Alacant José Luis Oliver i l’autor Luis Antonio Mac-Beath Jiménez (Luant), els qui dialogaran amb el públic assistent. Després es procedirà a la signatura d’exemplars.

Luis Antonio Mac-Beath, (l’Havana 1955) té el palmarés d’haver treballat en el Setmanari humorístic PALANTE i fer la secció nacional- internacional del diari Informació d’Alacant, a més de col·laborar en moltes altres publicacions en paper o digital.

De la mà del reconegut artista plàstic Jesús d’Armes arriba al setmanari humorístic PALANTE, on va començar a col·laborar en espera de plaça.

Arriba a Espanya en 1982 i s’instal·la amb la seua família a Madrid, Allí a través d’amics en USA, aconsegueix començar a col·laborar amb la premsa en espanyol en N.J. com El Carrer, Abdala i en la revista cultural Leiram on signatura amb el pseudònim de Luis Palma.

De la seua etapa de fotògraf a Cuba, rescata el seu LUANT, amb el qual comença a signar els seus treballs.

En 1985 arriba a Alacant i en veure de nou la mar, es queda a la ciutat. És en 1986 quan comença a fer la caricatura de política nacional i internacional en el diari INFORMACIÓ anomenat pel llavors redactor cap el periodista Ramón Ferrando.

Encara així, busca temps per a continuar fent el que més li agrada, la caricatura. A més entra a formar part de diversos projectes de música fusió i són cubà com a percussionista.

Actualment publica en en SevillaInfo, ZoePost i el diari cultural alacantí LOBLANC.info