Casa Mediterráneo continua amb el cicle “Viatgers pel Mediterrani”. En aquesta ocasió, l’escriptor Luis Mazarrasa narra les seues aventures en Interrail per diferents països del Mare Nostrum.

El seu Interrail, fa diverses dècades, va partir de Barcelona que li va portar a la seua primera ciutat italiana que va ser Venècia on passava les nits en un parc de la ciutat. Al matí visitava els museus, pujava en els vaporetos i recorria tota la ciutat.

Després continue amb tren fins a Belgrad de l’època de Iugoslàvia després a Macedònia fins a arribar a Grècia.

Atenes ho recorda fascinant, pel Museu Arqueològic i els grans monuments. Va recórrer un gran nombre d’illes, els pobles de casa blanques i dormir a les platges.

El viatge quasi final va ser a Istanbul, 13 hores de recorregut, una de les ciutats més interessant del món amb un conjunt de vestigis de diferents èpoques i cultures.

Un viatge que continua recordant amb molta felicitat.

El Interrail és un bitllet imprés de tren amb el qual pots viatjar en quasi tots els trens d’Europa. Tens accés a 40 companyies ferroviàries en 33 països i de ferris, a Itàlia i Grècia. Pots pujar-te a la majoria dels trens simplement ensenyant la teua Passada Interrail al personal.

No existeix límit d’edat per a viatjar amb un Interrail. A més de la passada per a adults, existeixen les següents variants:

  • «Youth» destinat a joves que no tinguen complits 28 anys el primer dia de validesa de la passada.
  • «Sènior» destinat a adults amb 60 anys complits el primer dia de validesa de la passada.
  • “Child” destinat a xiquets entre 4 i 11 anys complits. Aquesta passada és gratuïta quan viatgen acompanyats d’adults (limitat a dos xiquets per adult).

#QuédateEnCasa i dóna-li al play!