Luis Piedrahita, Josema Yuste, Rafael Álvarez «El Bruixot i Cepeda són els protagonistes de la nova temporada de l’Auditori de Torrevieja. La nova programació que va de gener a juny de 2019 també acull els espectacles de dansa dels Cosacs Russos i de la Companyia Nacional de Dansa, l’òpera Madama Butterfly, el musical per a tota la família de Peter Pan i la màgia de Tony Bright i Yunke. A més es posarà en escena Carmina Burana per l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia. Les entrades ja estan a la venda en la web www.auditoriotorrevieja.com

Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales és un espectacle protagonitzat per Luis Piedrahita, que podrà veure’s a l’Auditori de Torrevella el dissabte 19 de gener. El polifacètic artista es puja a l’escenari per a demostrar que l’humor és una arma de construcció massiva. El seu espectacle ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual estaràs poc temps i has de portar-te tot el que pugues.

El mentalista Tony Bright, consagrat com un dels millors mags de la ment del panorama nacional, estarà a Torrevieja el dissabte 9 de febrer amb el seu espectacle «No et cregues la veritat». Un espectacle de màgia dinàmic, amé i participatiu per a tota la família. Un xou impactant, en el qual el públic podrà observar com Bright domina la psicologia, les habilitats socials i la suggestió.

El dissabte 23 de febrer l’Auditori de Torrevieja serà l’escenari de la «Gala de les Estreles» amb ballarins de la Companyia Nacional de Dansa dirigits pel cartagenero José Carlos Martínez. L’actual Companyia Nacional de Dansa és la prova fefaent que el projecte d’una companyia nacional híbrida de qualitat és hui una realitat. La CND ha sabut combinar peces de prestigiosos coreògrafs del nostre segle, amb creacions originals de creadors espanyols, obres neoclàssiques i unes altres de llenguatge acadèmic. L’equiparació, en el si de la companyia, dels perfils més contemporanis amb els acadèmics ha sigut una de les seues grans apostes.

El 13 de març serà torn per a la ja cita obligada amb l’òpera a l’Auditori de Torrevieja i és que sobre l’escenari Òpera 2001 interpretarà una de les grans òperes de Puccini, Madame Butterfly. Solistes i orquestra d’Opera 2001. El cor japonés Hirosaki. Més de huitanta artistes sobre l’escenari. Es veurà en versió original en italià amb sobretítulos en espanyol. L’òpera en 3 actes de Puccini està ambientada en 1900 en Nagasaki.

Peter Pan és un musical amb una posada en escena amb 10 actors-cantants que donen vida a quasi 20 personatges, números acrobàtics aeris, música, cançons en directe, balls i una infinitat de sorpreses que va més enllà del teatral per a convertir-se en una gran festa plena d’emocions; possibilitant que xiquets i adults compartisquen el plaer d’una història sofisticada i travessa. Aquest musical per a tota la família estarà a l’Auditori de Torrevella el dissabte 16 de març; un espectacle on els espectadors podran reviure les aventures del xiquet que no creix al país de mai de la vida al ritme de pop, rock i soul.

L’actor i humorista Josema Yuste s’ha llançat a la direcció, al costat d’Alberto Papa-Fragomén, amb la comèdia ‘Taxi’, de l’escriptor britànic Ray Cooney, que ell mateix ha versionat i que es veurà a Torrevella el divendres 29 de març. L’obra relata una història delirant que transcorre amb gran velocitat i ritme, i que a més fa que l’espectador estiga sempre atent perquè no deixen de passar moltes situacions hilarants alhora. Es tracta una de les comèdies teatrals més reeixides dels últims anys a Madrid.

Rafael Álvarez El Brujo presentava en la passada edició del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida «Èsquil, del naixement a la mort de la Tragèdia Grega». Obra amb la qual ve a Torrevieja el dissabte 13 d’abril. Aquesta obra és la mirada d’un còmic espanyol sobre la tragèdia grega. Un espectacle que revela les arrels humanes dels conflictes dramàtics comptades amb l’estil propi i personal d’interpretació de Rafael Álvarez “El Bruixot”, que s’inspira en el d’aquells rapsodes inscrits en l’àmbit de la primitiva transmissió per via oral de la poesia èpica.

Yunke és l’actual campió del món de magía i Óscar de la màgia en el prestigiós Mandrake d’Or de París, al costat de David Copperfield. La seua màgia està plena de misteri, bellesa i risc. Les seues il·lusions són colpidores i hipnoticas, inventor d’il·lusions i creador de mecanismes màgics. Ha portat la seua màgia als cinc continents i participa en programes de televisió per tot el món, com El Formiguer. Estarà en Torrvieja el dissabte 27 d’abril amb el seu espectacle Conjur.

El Teatre Estatal de Dansa Cosacs de Rússia torna a Espanya per a entregar-se a un públic. Quasi cinquanta artistes, entre cantants, ballarins i acròbates, vestits amb impressionants vestits tradicionals de les diferents regions de cosacs. Ens són molt pròximes les seues belles cançons sobre l’amor, la guerra i també els comiats, perquè els cosacs es lluitaran i no saben si tornaran. Cosacs de Rússia és una companyia molt ben coneguda en més de 30 països. A més, és l’única companyia de dansa que va representar a Rússia en la Gran Gala del 60é Aniversari de la Reina de Gran Bretanya al maig de 2013. Estaran a Torrevieja el divendres 10 de maig.

Luis Cepeda, un dels participants més populars d’Operació Triomf, presentarà el diumenge 17 de maig a l’Auditori de Torrevieja el seu primer àlbum, ‘Principis’. Després de llançar el seu primer single ‘Aquesta Vegada’, aconseguir el número 1 en les llistes de vendes d’Espanya, ser el número 1 en iTunes, amb 4,5 milions de reproduccions en YouTube, Cepeda va llançar el seu primer àlbum el passat 29 de juny. En ell es pot trobar cançons pròpies elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Sansebastián.

La programació conclou el 15 de juny amb el Orff Carmina Burana de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, dirigits per la seua directora Vírginia Martínez, la participació d’un cor i el disseny escènic d’Ángel Haro. Carmina Burana de Carl Orff és probablement la peça coral més programada en el món.