L’escriptor, director i humorista gallec Luis Piedrahita presentarà el seu últim espectacle ‘Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales’ aquest dissabte 19 de gener a l’Auditori de Torrevella, amb el qual s’iniciaria la nova temporada de 2019. El conegut com a ‘rei de les coses xicotetes’ utilitza l’humor com a teràpia davant les misèries quotidianes. Queden entrades per a un espectacle que començarà a les 21.00 hores.

Piedrahita és col·laborador i guionista de ‘El formiguer 3.0’. També ha treballat per a programes de televisió com ‘El club de la comèdia’, ‘Cruz i Raya’ i el programa de màgia ‘Res per ací’, ha escrit diversos llibres d’èxit i ha dirigit al costat de Rodrigo Sopeña el llargmetratge ‘L’habitació de Fermat’. És col·laborador dels programes de ràdio ‘La finestra’, en la Cadena Ser, i ‘Yu, no et perdes res’, en Els 40 principals. A més, ha treballat en el programa matutí ‘No som ningú’, de M80 Ràdio i en el programa ‘No és un estiu qualsevol’, d’RNE.

Ve l’humorista a Torrevella per a mostrar que la vida és com un hotel: “un lloc en el qual estarem poc temps i hem de portar-nos tot el que puguem”. En “Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales” Piedrahita construeix un món en el qual totes aqueixes misèries continuen existint, però lluny de generar sofriment i coïssor deslliguen les riallades més alliberadores. En ell reflexiona sobre les esponges de bany, les arnes, els ascensors, els hotels… Luis troba motius per a la reflexió en cadascun d’aquests temes i un paral·lelisme inevitable amb l’ànima humana. Quasi hora i mitja de xou, de riures i emocions, sense més artificis que la seua personalitat, la seua veu i el seu cos.