ATANORALTEA. Espais i temps d’un poble», és un projecte experimental de fotocollage i intervenció digital amb vídeo i fotografia. L’artista Luisa Atenor treballa amb maneres d’interacció postinternet, en aquest cas amb “Glicht actions”, que creguen estampes que en un altre temps serien impensables. Imatges del present i del passat alteano, en col·laboració amb altres tres artistes que han cedit les seues fotografies perquè Luisa Atanor les intervinga. Es tracta de Sibylle Schorlemmer, Pepe Zaragozí i Lucía Photo.
La mostra, que pot visitar-se en l’Espai Olga Aparicio de la Fundació Frax, és d’una artista “transdisciplinar”,  que des de 1987
desenvolupa la seua carrera artística en diferents camps, donant forma a peces úniques amb un estil propi i fresc en constant renovació.
L’art  m’ha impulsat sempre a anar més enllà, i acréixer la idea de la costura amb altres plantejaments ideològics i estètics,  amb altres «imaginacions», incidint positivament en el desenvolupament de les persones cap a un major nivell d’autoconsciència, coneixement i cultura”, assenyala.