L’última trobada de ‘CLIMES per al CANVI’ aborda diferents accions per a contribuir a la lluita contra la crisi climàtica a la província d’Alacant

L’última trobada de ‘CLIMES per al CANVI’ aborda diferents accions per a contribuir a la lluita contra la crisi climàtica a la província d’Alacant

La Seu de la Universitat d’Alacant ha acollit l’última de les conferències del cicle ‘CLIMES per al CANVI’. Una iniciativa promoguda per Hidraqua i Aigües d’Alacant, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant, on es van abordar les diferents accions que la societat pot dur a terme per a contribuir en la lluita contra la crisi climàtica a la província d’Alacant. Una jornada en la qual també es va presentar la identitat corporativa de la nova Càtedra Canvi-Climàtic promoguda per totes dues entitats.
Javier Díez, director general d’Aigües d’Alacant i Jorge Olcina, Catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional en la Universitat d’Alacant, van ser els experts encarregats de plasmar les iniciatives per a mitigar els efectes del canvi climàtic.
Centrada en el sector institucional, aquesta taula redona ha realitzat una síntesi de l’estat general del canvi climàtic i la seua situació actual a la província d’Alacant. Una crida a la necessitat d’una gestió integral, intel·ligent i sostenible de l’aigua.
Amb la presentació de la imatge institucional de la nova Càtedra Canvi-Climàtic d’Aigües d’Alacant i la Universitat d’Alacant, s’ha destacat la importància de la col·laboració públic-privada en la consecució d’uns objectius per a la lluita contra la crisi climàtica.
A través d’aquesta càtedra que promou diferents activitats acadèmiques i culturals, es destaca la labor de totes dues institucions, així com la seua visió de futur en incorporar la sostenibilitat i l’adaptació al canvi climàtic com un eix principal d’actuacions a Alacant.
Amb el seu últim lliurament, ‘CLIMES per al CANVI’ tanca el cicle de conferències previ a un colofó final el pròxim 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, en el qual es presentaran les conclusions d’aquestes trobades contra la lluita pel canvi climàtic.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X