Eduardo Baranzano va ser el protagonista de la nit del dissabte en el Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx”. Va començar amb dos obres cims del repertori musical i guitarrístico, la celebérrima Chacona en re menor de J. S. Bach, en una versió pròpia, i el Decamerón Negre de Leo Brouwer, que sempre en mans de Baranzano ressorgeix de manera sorprenent. El recital va seguir amb una música amable i de qualitat de compositors vinculats amb Amèrica Llatina. Una vetlada guitarrística que va satisfer les expectatives del públic assistent.

El diumenge, Raphaël Feuillâtre va ser l’encarregat de fer gaudir al públic on l’artista va interpretar peces d’Alexander Tansman, Johann Sebastian Bach, Roland Dyens, Enrique Granados i Sergio Assad. Aquest jove mestre de la guitarra clàssica nascut a París, va ser admès en 2014 en el Conservatori Superior Nacional de Música i Dansa de París i va obtenir en 2017 el títol de Bachelor of Performing Arts. El programa que presenta al seu públic és molt ampli, ja que abasta des del Renaixement a la música contemporània. A més, Feuillâtre ha sigut premiat en diverses ocasions, va ser guardonat amb l’1er premi en el Concurs Internacional de Guitarra José Tomás en 2017 i amb el 3er premi en el Concurs Internacional de Kutna Hora en la República Txeca durant el mateix any. El músic actua en diversos festivals de guitarra a nivell europeu i des de 2015 treballa com a docent en l’escola de música de Villenueve-la-*Ganrenne.

El dilluns 23 de juliol, se celebrarà la final del VI Concurs de Música de cambra. Donarà començament a les 21.00 hores en el Claustre de San José i el públic podrà accedir amb entrada lliure. D’altra banda, el pròxim concert serà el dimarts 24 de juliol, de la mà d’un dels guitarristes contemporanis més destacats, Álvaro Pierri. Serà en el Claustre de San José a les 21.30 hores i l’entrada tindrà un cost de 10 euros.

Concert Eduardo Baranzano. Foto: Gabinet Premsa. Festival Ciutat Elx

Concert Eduardo Baranzano. Foto: Gabinet Premsa. Festival Ciutat Elx