L’XI Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia calfa fogons

L’XI Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia calfa fogons

Dimarts que ve, 28 de febrer, el Mercat Municipal de Dénia (Alacant) acollirà una nova edició del seu conegut ‘Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia’, organitzat per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia.
Tots aquells cuiners professionals vinculats a una empresa d’hostaleria o un centre de formació en gastronomia que vulguen participar en el concurs, podran inscriure’s des del 16 de gener fins al 13 de febrer de 2023, emplenant la fitxa en línia disponible en la web oficial del certamen, www.gambarojadedenia.com, on hauran de mostrar les seues proposades culinàries entorn del producte estrela de la comarca de la Marina, la gamba roja, que haurà de ser la matèria primera principal de les elaboracions.
Després del tancament de les inscripcions, un jurat previ de professionals i crítics gastronòmics seleccionarà els huit finalistes que elaboraran les seues propostes en directe en la final de l’onzena edició del ‘Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia’, el 28 de febrer de 2023. Els cuiners seleccionats com a finalistes es donaran a conéixer en la web oficial del certamen, el 15 de febrer de 2023 a les 20.00 hores.
Un jurat format per experts culinaris, xefs i crítics gastronòmics de renom nacional seran els encarregats d’avaluar la presentació, el gust i la importància de la gamba roja en cadascuna de les receptes finalistes, per a triar als guanyadors del certamen. El primer classificat rebrà un premi en metàl·lic de 2.500€, mentre que el segon i tercer classificat obtindran un xec de 1.500€ i 1.000€, respectivament, al costat d’una escultura commemorativa de Toni Marí.
El ‘Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia’ celebrarà la seua onzena edició en 2023 convertit ja en una cita de referència en el calendari gastronòmic nacional, que atrau tant a cuiners de renom com novells, amb el repte de, a través de les seues creacions, millorar – si és això possible – un dels productes gurmet més cobejats del món, la gamba roja de Dénia.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X