Antonio Navarro porta al Museu del Mar l’exposició MA, una mostra que dóna pas al projecte Desaparéixer de mi. Podrà visitar-se en el Museu des del divendres 14 de juny fins al 8 de setembre, a les Sales Grises.
“MA, fa referència a “un espai, al buit, al tot, al no-res”, explica el mateix autor, “camine sumit en aquests termes des de fa temps, en paisatges espiritualistes de la tradició pictòrica oriental, on el referent és l’esperit, l’Ésser, allunyat d’una representació figurativa”.
En l’exposició, materials com el carbó, el negre de fum, el paper, el sedal, es fan indispensables per a fer calor, tacar parets o alleujar la ment.
Desaparéixer de mi s’ha convertit en un nou camp de treball, en el qual el grafit es converteix en eina clau sobre paper d’arròs principalment, m’interessa la seua transparència, la seua manera d’amagar o vetlar una realitat semioculta”, explica Antonio Navarro.

Amb aquesta exposició a manera d’instal·lació multidisciplinària on es conjuga gravat, gràfica expandida i dibuix l’artista analitza els últims anys de treball, ja que “el límit del meu llenguatge signifiquen els límits del meu propi món”.