La poeta Magdalena Sánchez Blesa, acompanyada de la cantant sevillana María Faraco i del pianista murcià Ángel Valdegrama, oferirà un recital poètic aquest pròxim dissabte dia 30 d’abril, a partir de les 12.00 hores, en el Racó Hernandià, al costat de la Casa Museu de Miguel Hernández.
El recital inclourà poemes de Miguel Hernández i cançons de Serrat i lletres de l’escriptor oriolà. Magdalena Sánchez Blesa, rapsode i poetessa, a més de diputada regional a Múrcia, posarà veu a les lletres de Miguel Hernández i a les seues pròpies. Miguel Hernández, és per a ella un referent importantíssim en el món de les lletres hispanes, i no vol deixar passar l’ocasió de rendir-li un homenatge en la qual va ser la seua casa durant alguns anys de la seua vida. En boca de Sánchez Blesa: “Aquest serà un altre dels meus somnis complits”.
L’acte, emmarcat dins de la programació de l’anomenada “Primavera Hernandiana”, pel 80 aniversari de la mort de l’universal poeta, està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, a més de per la Fundació Cultural Miguel Hernández, i en el mateix col·labora també la Llibreria Codex.