Aquest dissabte 31 de juliol torna la programació cultural de Estiu Festiu al Museu Vila Romana de l’Albir amb un espectacle de màgia dirigit especialment a un públic familiar. L’espectacle és a càrrec de Fran Moreno, conegut com a Mag Fran Qué, qui arriba a l’Alfàs amb el seu xou ‘La màgia està en els bons tractes’.

Es tracta d’un espectacle divulgatiu en el qual aquest mag, que compta amb més de 18 anys d’experiència en animació infantil, tracta d’ensenyar les diferències entre bons i maltractaments, sempre amb humor i molta màgia.

El Mag Fran Qué ha recorregut Espanya a través de multitud de festivals de màgia i de teatre. Posseeix dos premis nacionals de Màgia Infantil. “Un mag amb àmplia experiència en el tracte amb el públic infantil, que arriba a l’Alfàs amb un xou educatiu en el qual, a través de jocs de màgia, es promocionen actituds que comporten a una convivència respectuosa i igualitària entre homes i dones i l’ús de maneres pacífiques de resolució de conflictes”, ha explicat el regidor de Cultura, Manuel Casado.

L’espectacle ‘La màgia està en els bons tractes’ es representarà el dissabte 31 de juliol, a les 22.30 hores, en el Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir. Un xou dirigit especialment al públic infantil, amb entrada gratuïta.

El regidor de Cultura ha subratllat que, com tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament limitat, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.