El dissabte 8 i el diumenge 9 de febrer l’Hall del Edifico Sèneca albergarà la primera edició de ‘L’Estació’, una experiència innovadora, multidisciplinària i gratuïta que conjuminarà art, gastronomia i música amb tot el sabor de Mahou, probablement de les millors coses que ha organitzat la signatura des de 1890, quan es va fundar. La marca concentra en aquesta nova proposta el que està ocorrent als carrers d’Alacant per a reunir-ho en un lloc tan singular i emblemàtic com les instal·lacions de l’antiga estació d’autobusos.

Market

Els que s’acosten el primer cap de setmana de febrer a ‘L’Estació’, trobaran diferents llocs de moda, complements, il·lustracions, còmics, discos, llibres, antiguitats i un gran varietat d’articles relacionats amb l’art i el disseny.

Art i Música

En aquest singular espai també tindrà especial protagonisme l’art en diferents formats i disciplines. Durant tot el cap de setmana, els visitants podran assistir de manera gratuïta a xarrades, tallers o exhibicions de dansa urbana.

La música ocuparà un lloc destacat en l’Hall de l’Edifici Sèneca. La proposta musical farà vibrar amb sessions de DJs com les d’Horaci DJ, Jes Set i Corrents Circulars. A més, es pujaran a l’escenari de ‘L’Estació’ destacats grups i artistes nacionals. En el cartell d’aquesta primera edició, la proposta indie del madrileny Molt, el potent directe de Carmen Boza o el rock ple de matisos de Julián Maeso.

Gastronomia

Si la combinació de música, art i cervesa dóna sempre bon resultat, la proposta de Mahou va més enllà afegint una original oferta gastronòmica a l’equació. Durant el cap de setmana, diferents talents locals mostraran les seues proposades culinàries, que maridarán amb el sabor únic de diferents gammes de la marca, com la família de Mahou Cinc Estreles – Cinc Estreles, Radler, la nova Session IPA i Sense Gluten -, Barrica, les propostes de Mestra-Doble Llúpol i Dunkel- o Mahou 0,0 Torrada. A més hi haurà degustacions i tallers de tiraje pensats perquè els assistents puguen gaudir de la gran cultura gastronòmica local. Els interessats a participar en els tallers de tiraje poden fer-ho prèvia inscripció, a partir del dia 24 de gener, en el següent enllaç: https://mahou.es/tirajelaestacion

El Visat

Aquesta nova iniciativa naix amb l’esperit obert i participatiu propi de Mahou. Per això, tots els artistes que ho desitgen (escriptors, bailaries, il·lustradors, fotògrafs, etc) poden enviar les seues propostes per a formar part de la primera edició de ‘L’Estació’ escrivint a info@amamusic.es amb l’assumpte “Visat L’Estació”.