En la passada edició de Low Festival va haver-hi dos grans triomfadors: The Chemical Brothers i Mahou. Els britànics van oferir un espectacle absolutament aclaparador en l’Escenari Vibra Mahou del #Low2018. Un espai que també va permetre als lowers viure concerts com els de Phoenix, Editors o Izal.

Van ser precisament aqueixos els directes més aclamats en les xarxes socials durant el cap de setmana del festival, al costat de l’inconfusible sabor de Mahou, que es va poder gaudir durant tot el cap de setmana a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Amb aquests noms, estava clar que els lowers estaven esperant la confirmació de Mahou en Low Festival 2019 com a aigua de maig.

En aquesta edició, la marca torna a oferir als lowers les experiències més innovadores: El seu escenari Vibra Mahou acollirà els directes més potents de bandes com New Order, Foals, Bastille o Vetusta Morla, com ja ho va fer en #Low2018.

Però, a més de fer vibrar a tots els assistents al Low, enguany la col·laboració entre totes dues marques ve carregada de novetats. La marca acaba de renovar patrocini amb Low Festival per als pròxims tres anys, un acord que acostarà noves propostes musicals als alacantins. Entre altres iniciatives conjuntes, Low Festival i Mahou posen en marxa els Escenaris Vibra Mahou x Low Festival, una sèrie de concerts a la província d’Alacant pels quals passarà el millor de l’escena independent nacional. Els primers seran Mueveloreina (l’1 de juny) i Pony Bravo (el 14 de juny). Les entrades poden adquirir-se ja en lowfestival.es.

Un pla imprescindible amb el qual Mahou reforça el seu suport a la música, i comparteix la passió, l’ànima i la proximitat entre els artistes i el públic amb els millors directes.