El divendres 3 de maig a les 20.30 h la Companyia Lírica Alacantina, titular de la Residència Lírica Maestro Chapí del Teatre Principal d’Alacant, posa sobre les seues taules el colofó a nombroses accions commemoratives de la seua 50 Aniversari.

“La Gran Gala Lírica” compta amb un elenc que ronda els 40 components, entre els quals es troben experimentats coralistas, adobats actors i prestigiosos solistes, tots ells persones que estimen i dignifiquen la sarsuela.

Per a aquesta ocasió es comptarà amb la participació de cantants que van passar i van deixar petjada en la companyia, i la col·laboració d’altres agrupacions germanes de la província i de la resta d’Espanya . El programa de l’espectacle reuneix algunes de les peces més representatives del gènere; Marina, La del manoll de roses, La Revoltosa o La Tempranica són algunes d’elles.

Col·laboren l’Orquestra Simfònica del Vinalopó, la Coral Il·licitana, l’Agrupació Lírica Ciutat d’Elda, l’Associació Lírica Bohemis de Valladolid, l’Orquestra “Batiste i Mut” i el Conservatori Professional de Dansa «José Espadero».

Torna la comèdia al Principal d’Alacant amb l’obra JUNTOS a partir d’un text de Fabio Marra i sota la direcció de Juan Carlos Rubio.

El dissabte 4 a les 20 h i diumenge 5 de maig a les 18 h, el Teatre Principal rep aquesta comèdia que protagonitza la gran Kiti Manver (Les xiques del cable, Velvet col·lecció, La casa de paper). Completen el repartiment María Castro (Sense tetas no hi ha paradís, Sis germanes, Estimar és per sempre), Gorka Otxoa (Velvet, Hospital Valle Nord) i Inés Sánchez.

Juntos aborda amb mestratge un tema candent: existeix la normalitat? Què significa ser normal? Estem preparats per a acceptar el diferent? Fabio Marra, el seu autor, mescla riures i sentiments en una fabulosa comèdia que va ser candidata a França a diversos Premis Molguera 2017, “millor comèdia”, “millor text”, alçant-se amb el guardó de millor actriu protagonista

Isabel viu, o millor dit, sobreviu, en un modest pis al costat del seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperada visita de la seua filla menor, Sandra, executiva d’èxit i absent des de fa més de deu anys, farà que les complexes relacions familiars es posen potes enlaire, encadenant una successió d’inesperats i sorprenents esdeveniments curulls de tendresa, humor i alguna que un altre deute pendent.

 

Entrada Cangur. Els xiquets tornen al Principalito amb un Taller de Teatre que els acostarà a Shakespeare.

A més torna l’Entrada Cangur. Serà el dissabte 4 de maig. Vinculada a la sessió de “Junts”, els xiquets podran gaudir del TALLER DE TEATRE “Puck i altres personatges del Regne de les Fades” de la mà de Artescuela sota la direcció d’Ana Cayuela. Els xicotets podran gaudir de l’espai El Principalito convertint-se en els màgics i fascinants personatges del Regne de les fades, de la peça teatral Somni d’una Nit d’Estiu, de William shakespeare.

Les Entrades Cangur estan disponibles en taquilla i web. El preu de l’entrada Cangur General és de 8 € i l’Entrada Cangur Multi (a partir de 2 entrades) és de 6 €.

FITXES D’ESPECTACLE:

ESPECTACLE: GRAN GALA LÍRICA

Divendres 3 d’abril – 20.30 h

PRODUCCIÓ: Companyia Lírica Alacantina

PREUS:

Preu únic 25 €

 

ESPECTACLE: JUNTS

Dissabte 4 d’abril – 20 h i diumenge 5 d’abril a les 18 h

AUTOR: Fabio Marra

ADREÇA: Juan Carlos Ros

REPARTIMENT:

Kiti Manver

María Castro

Gorka Otxoa

Inés Sánchez

PRECIOS:

Pati i Butaca club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

 

ESPECTACLE: ENTRADA CANGUR: TALLER DE TEATRE

Dissabte 4 d’abril – 20 h

TÍTOL: “Puck i altres personatges del Regne de les Fades”

COMPANYIA: Artescuela

ADREÇA: Ana Cayuela

 

PREUS:

Entrada Cangur General: 8 €

Entrada Cangur Multi: 6 €

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h