Poetry Slam Alacant  torna aquest dijous en la seua III Edició amb una proposta per a rellançar la iniciativa amb un Maig de poesia a la ciutat. Aquest festival es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els i les poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d’emocions. Per això, aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients o el seu ordenador/telèfon intel·ligent, i interactuar amb les seues votacions segons les seues impressions. Quan es travessa aqueixa frontera, a la paraula li ixen ales.

En aquesta ocasió, novament Acento Culturalcol·labora amb la gestió i organització de Poetry Slam Alacant, un projecte que dirigeixen la poeta Ágora Reix i Carmen Serrano. L’edició d’aquest mes compta novament amb la col·laboració de Clara López Cantos, que ha realitzat la il·lustració del cartell.

En la sessió del dijous 13 de maig a les 20 hores, els i les poetes participants són: Fernando Frigos, Ithaisa Collado, Iván Calero, Juan Góngora, Miguel Valero, Noelia Gonzalo i Susana Sänchez i comptarà amb la participació del poeta convidat David Sarrión que ve des d’Albacete ara que ja podem circular pel país amb menys restriccions.

L’esdeveniment tindrà lloc, com  és  habitual, en la Seu Universitària ciutat d’Alacant, i aquesta edició, que transcorre durant aquest primer semestre, s’ha dividit en diversos eslams i la final. Les dates de l’esdeveniment final és el 10 de juny.

Et deixem el link de Poetry Slam Alacant perquè tingues tota la informació: https://poetryslamalicante.com 7 participants, 3 minuts cadascun i el públic decideix la ronda final! 1,2,3… slam!